9 juni 2011

Första veckan med Banshee

Ja... Första veckan med Banshee. Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg om olika saker som hände. Det var helt klart omvälvande. Att anpassa sig till den lilla fluffen. Som att få ett barn har folk sagt till mig. Nätterna var fyllda av pip och en liten nos som ville busa eller liknande. Så jag sov mycket även under dagarna. Alltid när hon sov, vilket hon tack och lov gjorde en hel del.

Första veckan regnade det konstant, vilket inte hjälpte med rumsrenhetsträningen, vilket var mer stressande än jag föreställt mig. Ut och in i tid och otid. Flera gånger i timmen. Till slut gav jag upp med det och tänkte att hon blir väl rumsren till slut i vilket fall. Så gick vi bara ut någon gång i timmen och efter att hon ätit och sovit. I övrigt har vi rena golv nu. Moppen står framme hela dygnet och man får ta en liten pöl här och där. Det går långsamt framåt.

Som ni förstår har jag haft fullt upp. Med att försöka uppfostra den lilla parveln. Vi har nu haft henne i två och en halv vecka och saker och ting börjar lugna ner sig. En dag i sänder så klarar hon något nytt. Som att gå upp för trappen, eller hoppa upp i sängen. Hon har lärt sig att hon får mat om hon sätter sig fint ner. Bland mängder av annat. Efter varje natt öppnar man ögonen och undrar hur hon har förändrats den här gången. Hon växer så det bara knakar.

I det här inlägget tänkte jag att jag bara postar bilderna från första veckan. Sen kommer fler inlägg med mer bilder om följande vecka/veckor.


Bilder från när vi hämtade hem henne.
Omnom gott!


Första tuggbenet. Vad är det för underlig sak?


Sova upp och ner...


Hon har knyckt gästsängen, får jag också plats?


Sötnotan.


Hon fick fatt i min dator och bestämde sig att Del. knappen inte skulle sitta där.


Vi hittade en skatt när vi var ute och gick en dag.


Det finns många roliga ställen att sova på.


Om hunden inte vill sova här så kan väl jag göra det, tänkte Velvet.


Trösklar är bra huvudkuddar.


Hon fastnade och blev trött halvvägs ut... Ja, så kan man också sova...


Söta nosen på sin 2 månadersdag.


Där var bilderna. Här kommer en liten video jag filmade också.